Follower

13 Januari 2014

Shaklee buat saya jatuh cinta :)

Assalammualaikum, i'm back setelah sekian lama menghilang and dah lamaaaa sesangat tak hupdate this blogg, semakin berabuk. Now i'm growth with new mission. Hah! korang mesti nak tahu kan apa mission fida tu kan. Jeng jeng! hehehe. btw, fida adalah indipendent distributor untuk produk yang tengah hot and seller demand SHAKLEE!!. 
Semakin hari semakin jatuh cinta dengan Shaklee sebab apa, sebab produk dia sangat best!!. Tersangat best!. So far alhamdulillah, dengan vitamin Shaklee fida rasa lebih sihat and makin cantikk (Cehhh puji diri sendiri, hahaa)
Betul kata orang-orang tua "Tak kenal maka tak cinta" kan sekarang dah jatuh cinta, dengan siapa?? Of course lah dengan SHAKLEE! hehehee... Betul ke makan shaklee ni boleh jadi sihat? kulit cantik? kurus? boleh hamil??
Segala2nya betul!!, Fida sendiri dah try, memula niat untuk kuruskan badan, maklumlah perempuan kan semua nak cantik, then lepas tu ada kawan fida suggest kan "kau pergilah google shaklee,aku rasa dia bagus kot".. lepass dah mengodek dalam google pasal shaklee, fida pun p servey dekat distributor yang jual shaklee nih, fida seorang yang memang suka mengstalker orang, so fida ni tengok lah irine nadia marcelo, seriusly dia ibu muda yang cantikkk. Allahu. kebetulan dia distributor shaklee, so fida pon oder lah dekat dia... bila dah makan vit shaklee ni rasa sangat sesuai dengan badan, and badan rasa ringan jer. ramai cakap fida makin kurus, wahh bertambah happy!!. So i'm decide nak jadi distributor.
Uniknya Shaklee ni, jom kita tengok...
Sains Shaklee
  • Shaklee telah melaburkan lebih daripada USD250 juta dalam pembangunan produk yang lengkap, penyelidikan dan percubaan-percubaan klinikal
  • Setiap tahun lebih kurang 83,000 ujian makmal dan kualiti dijalankan ke atas produk nutrisi dan bahan-bahannya sahaja.
Peneraju dalam produk kesihatan dan pemakanan sejak 1956, Shaklee terus kekal menjadi juara secara saintifik disokong oleh produk terpilih berbanding perubahan yang berisiko.

Shaklee telah melaburkan lebih daripada USD250 juta dalam penyelidikan dan pembangunan produk yang lengkap , dan percubaan-percubaan klinikal. Setiap tahun, kira-kira 83,000 ujian makmal dan ujian-ujian jaminan kualiti dilaksanakan terhadap produk nutrien dan bahan-bahan sahaja!

Produk-produk Shaklee merupakan hasil satu proses mendalam bagi kajian saintifik dan penilaian penyedlidikan pihak ketiga dan juga kajian klinikal bebas oleh kumpulan Pakar Sains Kesihatan kami. Shaklee juga merujuk kepada Lembaga Penasihat Saintifik, satu kumpulan kebangsaan yang merupakan ahli sains yang diiktiraf oleh peneraju dalam Institusi akademi dan perubatan.Setiap hasil yang dikeluarkan perlu menjalani taraf kecemerlangan. Setiap produk mesti memberikan dos bahan-bahan yang tepat berdasarkan kajian klinikal. Setiap produk juga perlu dihasilkan oleh bahan-bahan yang tulen dan diformulasi untuk menghasilkan produk yang konsisten.Shaklee menggabungkan bahan sumber alam dan aplikasi sains terbaik dan tidak menggunakan jalan pintas.


Bestkan shaklee nihh, hah jom apalagi, jomlah oder dengan fida, akan dapat special price daripada fida sendiri!. 
betul kan pepatah melayu tadi....tak kenal maka tak cinta, tak amal maka tak rasa.:D

0 ulasan:

Catat Ulasan